Guggenheim en guggenwijn - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Ton Tilburg - WaarBenJij.nu Guggenheim en guggenwijn - Reisverslag uit Bilbao, Spanje van Ton Tilburg - WaarBenJij.nu

Guggenheim en guggenwijn

Door: biancaenton

Blijf op de hoogte en volg Ton

14 Juni 2011 | Spanje, Bilbao

Dag allemaal,

Hierbij de groeten vanuit een ontzettend zonnig Bilbao!

Gisteren zijn we keurig op tijd aangekomen op het vliegveld hier en hebben we een taxi naar ons mooie hotel genomen. Het was een klein vliegveld dus om 17.15 uur geland, om 18 uur inchecken in ons hotel (taxiritje was 20 minuten). Ikke zelf had wat last van mijn maag dus we hebben nog wel een terrasje gepikt en een kleine wandeling gemaakt. Daarna gedoucht en nog wat gegeten maar we lagen er vrij vroeg in.

Vandaag zijn we na een heerlijk ontbijtje naar het Guggenheim museum gegaan wat mooi aan de rivier ligt. Het museum is van buiten indrukwekkend en de spin en puppy die buiten staan erg mooi. Van binnen is het museum geschikt voor kleine kinderen en speciale mensen want er staat me een partij zooi binnen. Ik hoop niet dat er heel veel voor betaald is maar ik ben bang van wel.

Voor vanmiddag hadden we een stadswandeling op het programma staan. Met behulp van de GPS hebben we 12 mooie punten in de stad bezocht, van kerken tot parken en mooie gebouwen en van alles meer. Bilbao is een prachtige stad en zeker met dit weer (25-30 graden) hebben we ons prima vermaakt. We hebben volgens de GPS ruim 15km gewandeld maar omdat er veel moois te zien was, no problema.

Hotel is ook prima, ligging is bijna perfect, bijna zeg ik omdat het precies tegenover een 'Desigual'-winkel ligt waar ze prachtige jurkjes schijnen te verkopen. Bianca heeft haar vakantiebudget er al door heen gedraaid en zal vanavond aan de soep met brood moeten.

Morgen vertrekken we naar Cosgaya, een (hopelijk) mooi dorpje in Picos de Europa, een berggebied. Onderweg willen we nog Santander en Comillas bezoeken maar eerst ff de huurauto oppikken. De weersvoorspellingen zijn iets minder voor de komende 2 dagen maar misschien valt het mee.

Hasta la proxima!

Bianca y Ton

• 14 Juni 2011 - 17:39

Evelien:

Hee,

Wat leuk om van jullie te horen! Heerlijk om een beetje mee te genieten van jullie vakantie.
    Heel veel plezier en Ton, geef Bianca ook wat van jouw bordje.

Groetjes Evelien

• 14 Juni 2011 - 17:41

Sandra:

Hey vakantiegangers,

Nou jullie zijn al meteen in de vakantiestemming en wat een temperaturen. Krijgen we ook nog foto's te zien ? Geniet er van en voorzichtig onderweg !

Groetjes Pierre & Sandra

• 14 Juni 2011 - 18:00

Martijn:

Hey,

Geniet van de vakantie. Ton je weet toch wel dat Bianca altijd wat wil kopen op vakantie, dan koop jij toch ook wat extra drank daar.

Groetjes Martijn

• 14 Juni 2011 - 20:15

Jaco En Anke:

Hoi Ton en Bianca,

Dat klinkt allemaal erg goed en met zulk mooi weer is genieten niet moeilijk.
    Dus ga daar vooral lekker mee door!!

Jaco en Anke

• 15 Juni 2011 - 09:15

Willem:

Jaloers!!
    Klinkt goed allemaal en mooie foto's! Ton: ik weet al een mooi verjaardagscadeau voor je, een fatsoenlijke pet ;)

• 15 Juni 2011 - 12:29

Silvie:

Komt er de volgende keer dan ook een foto sessie van de jurkjes?