Thuis
Door: biancaenton
Blijf op de hoogte en volg Ton
30 Juni 2011 | Spanje, San Sebastián
Helaas was het weer wat minder, motregen en weinig zon. Met de bus zijn we naar de stad gegaan en hebben daar rondgewandeld. San Sebastian is een prachtige badplaats met mooie stranden, een oud centrum en veel mooie uitzichtspunten. Als het 10 graden warmer was geweest, hadden we er een stranddagje van kunnen maken maar dat zat er niet in. 's-Avonds zijn we weer naar het centrum gegaan en hebben we heerlijk gegeten. San Sebastian staat bekend om haar goede keuken (heeft 3 restaurants met 3 Michel sterren waar we niet geweest zijn maar toch) en die hebben we uitgebreid getest. We hadden een 7 gangenmenu gegeten met oa kabeljouw, ossenhaas en een chocolade-fantasie.
Gisteren was het weer weer niet al te best maar hebben we toch een flinke wandeling gemaakt. We zijn eerst naar een uitzichtspunt in de buurt gegaan waar een treintje naar beneden ging. Van daaruit zijn we langs de baai naar het centrum gewandeld en ook de 'berg' aan de andere kant van de stad beklommen. Ook daar was het uitzicht prachtig. We hebben de rest van de dag lekker wat terrasjes bezocht, wat pintxos (Baskische tapas) gegeten en lekker gelezen. Helaas komt aan al het goede een eind en gaan we vandaag weer naar huis. Lekker is ook maar een vinger lang natuurlijk.
Tot slot de statistieken van deze vakantie: 126 km gewandeld, 18 km gefietst (ikke ten minste, Bianca mag een paar kilometer bij het wandelen optellen) en volgens onze ex-vriend Tom Tom bijna 2100 km auto gereden.
Bedankt voor jullie reacties en we zullen jullie binnenkort weer in levende lijve zien. Natuurlijk hebben we ook genoeg foto's gemaakt en video-beelden geschoten. Wie onze vakantieverhalen nog niet helemaal zat is, is van harte welkom.
Gegroeten,
Bianca y Ton
01 Juli 2011 - 08:34
Yvon:
Dat is dan altijd toch weer een beetje jammer om weer thuis te zijn. Nou maar jullie hebben een mooie vakantie gehad om nog aan terug te denken!!!
Tot zondag!
01 Juli 2011 - 11:25
Willem:
Ton, wil jij testen of wij jouw verhalen wel goed lezen??? "Kabeljouw"??? Valt me een klein beetje van je tegen Tony...
Oh ja, voordat ik het vergeet; zondag vanaf 18.00 uur ben je welkom bij pa&ma voor een BBQ. -
01 Juli 2011 - 21:15
Marja:
Hey,
het zag er uit als een supermooie vakantie!
Nu weer wennen aan Nederland.
tot volgende week!
groetjes marja